Snart over!

Av

Veien videre

Hvordan vil det se ut når utelivet åpner igjen? Vil vi gå tilbake til normale tilstander og forholdene vi er vant til, eller vil vi se en helt ny og annerledes serveringsbransje? Dette er nok spørsmål som har vært på manges lepper den siste tiden. Vi har dessverre ikke noe svar på akkurat dette, men vi har grunn til å tro at mange av løsningene som har dukket opp i bransjen det siste året har kommet for å bli.

Som nevnt i tidligere innlegg har serveringsbransjen vært nødt til å finne og iverksette kreative løsninger for å overleve under pandemien.Vi har blant annet sett en vekst av allerede populære online take-away-løsninger. Disse har alle hjulpet med å tilrettelegge for bestilling og levering av varer til norske hjem det siste året. I tillegg til dette har vi sett nye kontaktløse betalingsløsninger komme på banen. Med tjenester som for eksempel Yoordi sin betalingsplattform, kan man enkelt betale der man sitter ved hjelp av noen få trykk på mobilen. Ikke bare er dette et godt tiltak for smittevern, men det kan også effektivisere betalingen og gjøre det lettere for kunder å gjøre opp for seg.

Les mer om Yoordi i vårt innlegg om take-away her!

Comeback

Det har kommet mange positive endringer som vi håper vil kunne hjelpe bransjen tilbake på føttene i fremtiden, som vi også tror vil kunne endre utelivsbransjen for det bedre i lang tid fremover. Mange vil forståelig nok være nokså ivrige etter å ta sin første utepils eller første lokale kebab på flere måneder. Men mange vil naturligvis også være forsiktige når det åpner opp. Derfor er det bra at kontaktløse betalingsplattformer allerede har entret banen slik at alle skal kunne føle at utelivet åpner igjen på en trygg og forsvarlig måte.

Er dere klare for gjenåpningen? Ikke glem å sjekke at alle systemer fungerer som de skal, slik at vi kan komme sterkere tilbake sammen! Ta gjerne kontakt med oss om dere har spørsmål til våre tjenester eller trenger hjelp med å få alt klart til gjenåpning.

Nye aktører

Vi forventer også at mange nye serveringssteder dukker opp rundt omkring i landet. Mange av disse vil nok umiddelbart ta i bruk flere av de nye løsningene for å sikre en sikker og god start på forretningen. Kanskje det dukker opp en lokal godbit like rundt hjørnet, eller kanskje du selv har en drøm om å starte din egen lille kaffé eller restaurant? Vi i Hartek er i alle fall klare til å hjelpe alle nye og returnerende bedrifter i gang!

Meny

Innstillinger

Del