Jura Kaffemaskin X10

Ekspert på kaffespesialiteter – moderne, robust, komfortabel, allsidig

kr 28 320,00
Eksklusive MVA
Referanse:
15277
Merke:
  • Vi aksepterer delbetaling , Visa og Master kort betaling. Vi aksepterer delbetaling , Visa og Master kort betaling.
  • Gratis frakt for ordre over 1500,-  Se våre fraktpriser i kassen. Gratis frakt for ordre over 1500,- Se våre fraktpriser i kassen.
  • Norsk nettbutikk som følger kjøpsloven i forhold til garanti og angrerett. Norsk nettbutikk som følger kjøpsloven i forhold til garanti og angrerett.
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

X10 overbeviser gjennom allsidighet, brukervennlighet og individualitet. Den mestrer 31 ulike spesialiteter og dekker dermed hele spekteret av kaffe med melk og melkeskum, samt full bredde av spesialiteter med svart kaffe.

En innovasjon i toppklasse sørger for et perfekt maleresultat hver gang og 12,2 %* mer aroma: Professionell Aroma Grinder. Takket være One Touch Lungo-funksjonen kan du til og med begeistre med caffè Barista og lungo Barista. I tillegg disponerer den ulike temperaturnivåer for varmtvann, noe teelskere vil sette pris på. Ved å trykke på tastene kan du velge om det solide, høydejusterbare kombiutløpet skal servere én enkelt eller to kaffespesialiteter samtidig i koppene eller glassene. Betjeningen av det høyoppløselige 4,3" store berøringsfargedisplayet er helt intuitiv.

Produktdetaljer
15277

Spesifikke referanser

3 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del