Året som har gått

Av

Det er ingen underdrivelse å si at det siste snaue året har vært fylt av mangfoldige utfordringer for utelivsbransjen, både for små og store bedrifter. I mars traff pandemien landet vårt som lyn fra klar himmel, og alle restauranter, kaféer og øvrige utsalgssteder ble nødt til å endre på virksomheten sin over natten. Det har handlet om masker, trygg avstand og felles dugnad. Dessverre har det også vært en vanskelig kamp om tilværelsen for mange av restaurantene og utestedene vi er så glade i.


Vår rolle

For oss i Hartek har det vært viktig å kunne bidra til å sikre trygge og smittefrie omgivelser hos kundene våre, slik at tappekranene kan holdes i gang. Vi var tidlig ute med å tilby og tilrettelegge for Yoordi, en tjeneste som lar deg bestille og betale for servering via mobilen. Kunden skanner en QR-kode på mobiltelefonen, legger inn bestillingen via en digital meny, og fullfører betalingen, helt uten å måtte reise seg fra bordet. På den måten sørger vi for at restaurantene og kaféene kan gjennomføre en trygg servering for sine kunder. For å hjelpe bedriftene i gang med systemet på en god måte midt oppi all usikkerheten, ble tjenesten levert gratis den første måneden.

Det har vært viktigere enn noen gang å opprettholde en god drift av våre skjenke - og kassasystemer, slik at din favoritt-kaffé kan fortsette å servere den varme morgenkaffen eller den iskalde halvliteren, uten en ekstra bekymring. Det innebærer at enhver tappekran, kaffemaskin og ethvert kassaapparat skal kunne fungere uten problemer gjennom en hel dag med servering. Som alltid har vi holdt vår kundeservice åpen hele døgnet, også under pandemien.


Nytt år, nye muligheter

Vi er, heldigvis vil mange si, i ferd med å legge dette vanskelige året bak oss. Til tross for stadige smittetilfeller og vedvarende smitteverntiltak, er vi i Hartek optimistiske i forkant av det nye året. Det er ikke lett å spå når denne pandemien vil gå over, men vi er uansett klare for å sikre en enkel og smidig overgang for hotell - og restaurantbransjen når folket igjen strømmer til utestedene, og kranene åpnes. Da er det viktig at alt fungerer som det skal, slik at macchiatoen, så vel som fatølet, ikke serveres et sekund for sent! Frem til det holder vi servicen i gang som normalt og vi fortsetter å være tilgjengelig for våre kunder døgnet rundt.

Meny

Innstillinger

Del