Hartek introduserer: Vipps QR-kode

Av

Hartek introduserer den nye mobile kassaløsning: Vipps QR-kode

Vipps er i dag svært anerkjent over hele Norge, og appen gjør hele transaksjonen mye enklere for både kunde og bedrift. Betalinger gjøres kontaktløst med Vipps på kundenes egen mobiltelefon. Denne betalingsløsningen er svært brukervennlig, og bidrar til å hindre kødannelse ved de tradisjonelle kasseløsningene.

Det tradisjonelle Vipps i kassa alternativet som lenge har vært tatt i bruk i markedet av bedrifter, har likevel bydd på noen utfordringer når det kommer til kundeforholdet med sluttbruker. Vi har ofte merket at kunder ikke alltid ønsker å oppgi personlig kontaktinformasjon når det kommer til å oppgi telefonnummer for å gjennomføre betaling. I tillegg kan denne prosessen også bli sett på som tidskrevende, da kunden må først oppgi telefonnummeret sitt for så å motta en forespørsel på Vipps, og dermed godkjenne forespørselen. 

 

Vectron i samarbeid med Vipps

For oss i Hartek er det svært viktig å sette søkelys på kunden og levere smarte løsninger for effektiv flyt gjennom betalingsprosessen. Derfor har vi i Hartek i samarbeid med Vipps sett på muligheten for å utvikle Vipps sin betalingsløsning videre for å forbedre transaksjonsprosessen.

Vi er så glade for å kunngjøre at Vipps i kassa som QR-kode er nå et tilgjengelig alternativ for bedrifter som ønsker å kunne tilby effektiv elektronisk betaling til sine kunder gjennom Vectron.  

Ved hjelp av vår unike kassaløsning fra Vectron vil bedrifter kunne komme i gang umiddelbart uten å bytte noen del av den eksisterende løsningen. Varer vil bli slått inn i Vectron kassasystemet som vanlig. Forskjellen vil nå være at når Vipps blir valgt som betalingsmetode, vil en unik Vipps QR-kode bli tatt i bruk av sluttbruker istedenfor telefonnummer. Med betalingen i Vipps vil det være tydelig for både bedrift og sluttbruker hvilke varer hver betaling er knyttet til. Dette gjør det enklere og mer effektivt for både brukerstedet og sluttbrukeren.

 

Slik fungerer løsningen:

1. Varer blir slått inn i Vectron kassasystemet som vanlig.

2. En unik Vipps QR-kode vil bli vist på kundeskjermen som er satt mot kunde.

3. Sluttbruker skanner QR-koden med kamera på telefonen/bruker QR-kode leseren på Vipps appen.

4. En forespørsel blir sendt på Vipps med totalsummen, og sluttbruker godkjenner forespørselen.

5. Når transaksjonen er godkjent, vil Vectron avslutte og bokføre transaksjonen i kassa.

Fordeler:

- Rask transaksjonsprosess

- Brukervennlig

- Kontaktløs

- Sømløst integrert i kassa

- Enkel hverdag med enkle oppgjør

Kontaktinformasjon: 

Ønsker du å vite mer om løsningen, vennligst ta kontakt med oss på tlf. 21 39 01 02 eller kundeservice@hartek.no

Relaterte artikler

Meny

Innstillinger

Del