Volumteller 6 linjer

Skjenkesystem og volumteller for opptil 6 linjer øl og/eller vin, den støtter alle type givere (turbiner) og viser også temperatur og trykk verdier.

Du får tilgang til alt data i sanntid rett på din mobile eller PC via skytjeneste.

Swissmade

kr 18 750,00
Eksklusive MVA
Referanse:
Level-UP
  • Vi aksepterer delbetaling , Visa og Master kort betaling. Vi aksepterer delbetaling , Visa og Master kort betaling.
  • Gratis frakt for ordre over 1500,-  Se våre fraktpriser i kassen. Gratis frakt for ordre over 1500,- Se våre fraktpriser i kassen.
  • Norsk nettbutikk som følger kjøpsloven i forhold til garanti og angrerett. Norsk nettbutikk som følger kjøpsloven i forhold til garanti og angrerett.
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse
Skjenkesystem og telleverk for øl og eller vin volumtelling, systemet overvåker også tempartur til ølkjøler og ølrom i tilllegg til lufttrykk eller Co2. Den er enkel å sette opp og brukervennlig konfigurasjon og skjermvisning, Level-Up er 100% offline i tillegg til skylagrinstjeneste for tappet volum og overvåking av tempartur og måling av trykk over i tid med mulighet og varsling per e-post eller SMS.
Skytjenesten for lagring av alt data kommer i tillegg
Produktdetaljer
Level-UP

Dataark

System
6 linjer, 2 temp. og 1 trykk sensor
Innhold
Drinkotec teknologi API
Spesiell egenskap
Analytikk skybasert

Spesifikke referanser

5 andre produkter i samme kategori:
Sist vist
kr 18 750,00 Eksklusive MVA
Skjenkesystem og volumteller for opptil 6 linjer øl og/eller vin, den støtter alle type givere (turbiner) og viser også temperatur og trykk verdier. Du får tilgang til alt data i sanntid rett på din mobile eller PC...

Meny

Innstillinger

Del